<Jocs Fractals>

< Revolta a les Xarxes >

Us convidem a donar vida a un acte internàutic, lúdic i rebel: els I Jocs Fractals, que celebrarem al centre social okupat i autogestionat Les Naus, al barri de Gràcia de Barcelona, la tarda del divendres, 19 de setembre, tot el dissabte, dia 20 i el mati del diumenge 21. Hi haurà taules rodones, conferències, tallers i persones interessades en la tecnologia i la societat.


> DE QUÈ VA

Serà una trobada hacktivista, entrada gratuïta, on es parlarà de tècnica i política d'Internet.

Estem montant la parrilla de xerrades


> QUI

Som el Kernel Panic, el hacklab de Barcelona. Un col.lectiu heterogeni que es comunica a través d'una llista de correu i es reuneix, persones i màquines, al centre social Les Naus, al carrer Alegre de Dalt 52 de Barcelona.> PER QUÈ

Les raons de fer aquesta trobada són diverses i convergeixen en les idees que invoca el seu nom: I Jocs Fractals.
  • Per divertir-nos. Perquè feia temps que no ens veiem o no ens hem vist mai. Perquè creiem que és necessari aquest debat. Per donar-nos força.


  • Per protestar contra l'imminent desallotjament de Les Naus i altres cases okupades de Barcelona. Després de l'ajuda que ens han prestat, a nosaltres i més col.lectius, no entenem aquest gest autoritari si no és dins "un programa burocràticament compilat per acabar amb tots els intents d'experimentació col.lectiva, de difusió de saber, de compartir habilitats i de construir espais i xarxes", com denuncia la presentació del congrés itinerant Hackmeeting, que es va fer per primer cop a Les Naus, l'any 2000, i enguany corre per Iruña.


  • Per aprofitar la crisi que ens porta el canvi de domicili forçat i repensar-nos com a col.lectiu, de forma que aquesta reflexió serveixi també per a d'altres grups i el conjunt de la ciber-resistència, que afronta els nostres mateixos problemes: manca de gent nova que tiri del carro, molta activitat els primers temps, per decaure després, diferències entre els objectius inicials i les noves generacions, etc. És per això que convidem especialment els col.lectius, amb qui fins ara no ens hem relacionat tant com voldríem, precisament per estar immersos en aquests maldecaps que, segur, tenen solucions, siguin mutants, fractals o quàntiques.