kernelpanicbcnhacklabkernelpanicbcnhacklabkernelpanicbcnhacklabkernelpanicbcnhacklabkernelpanicbcnhacklabkernel
simiraslarealitatsuficienmentdeproppodrasveureelspixelssimiraslarealitatsuficienmentdeproppodrasveureelspixels
Altres / GestiONG

Hist˛ria de Altres.GestiONG

Ocultar modificacions secundÓries - Mostrar canvis de l'aparenša

17 de marš del 2008 a les 12h14 per santi - Llanšament i presentaciˇ de gestiong
Linies 3-5 canviades:
! Presentaciˇ de GestiONG

El proper 28 de marš a les 20
:00 hores, el colĚlectiu KernelPanic presentarÓ GestiONG a la Quimera. Estan convidades totes les associacions i organitzacions sense Ónim de lucre que apostin pel programari lliure per a la gestiˇ de la seva base social, projectes i comptabilitat.
per:
La pÓgina principal de GestiONG estÓ en

[[http
://gestiong.sourceforge.net]]

! Presentaciˇ de GestiONG el 28 de marš
a La Quimera

El proper 28 de marš a les 20:00 hores, el colĚlectiu KernelPanic presentarÓ GestiONG a La Quimera. Estan convidades totes les associacions i organitzacions sense Ónim de lucre que apostin pel programari lliure per a la gestiˇ de la seva base social, projectes i
comptabilitat.

!Llanšament de [[GestiONG]] 0.3.3-beta

El llanšament de GestiONG 0.3.3-beta suposa la primera versiˇ llesta per a l'engegada immediata en qualsevol associaciˇ. ContÚ els m˛duls de gestiˇ de s˛cies, gestiˇ de projectes i comptabilitat.

La distribuciˇ proporciona paquets per a ser instalĚlada en Debian, K/Ubuntu i derivats, aixÝ com Mandriva, RedHat, Fedora i derivats des de la pÓgina:

[[http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=80104]]

TambÚ acompanya aquest llanšament un manual complet i detallat en castellÓ per a l'engegada que es pot descarregar des del mateix lloc.

'''ATENCIË:''' La present versiˇ de GestiONG Ús una beta, el que significa que estÓ encara en una fase de proves per a detectar possibles errors i escoltar els suggeriments de les usuÓries. Encara que estable, es recomana no utilitzar-la en un entorn productiu fins que aparegui la versiˇ definitiva que estarÓ disponible en un mes aproximadament.
Linies 1-5 afegides:
'''GestiONG''' Ús un programa de gestiˇ administrativa i comptable per a organitzacions sense Ónim de lucre desenvolupat sota el model de programari lliure amb l'objectiu de ser utilitzat en sistemes operatius lliures com GNU/Linux. La versiˇ actual permet la gestiˇ de la base social: contactes, altes i baixes, quotes, rebuts, ...; la gestiˇ comptable adaptada al nou pla comptable del 2008 i una incipient gestiˇ de projectes.

! Presentaciˇ de GestiONG

El proper 28 de marš a les 20:00 hores, el colĚlectiu KernelPanic presentarÓ GestiONG a la Quimera. Estan convidades totes les associacions i organitzacions sense Ónim de lucre que apostin pel programari lliure per a la gestiˇ de la seva base social, projectes i comptabilitat.
Darrera modificaciˇ de la pÓgina el 17 de marš del 2008 a les 12h14
Canvis Recents - Cercar:
No tenim copyright, ni declaració de privacitat, ni la veuriás millor amb cap altre navegador.
Pàgina allotjada en un servidor autogestionat