kernelpanicbcnhacklabkernelpanicbcnhacklabkernelpanicbcnhacklabkernelpanicbcnhacklabkernelpanicbcnhacklabkernel
simiraslarealitatsuficienmentdeproppodrasveureelspixelssimiraslarealitatsuficienmentdeproppodrasveureelspixels
KernelPanic / ComunicatTancament

Comunicat de Tancament de Kernel Panic

Comunicado en castellano

KernelPanic, hacklab de Barcelona, ha decidit posar fi als seus dies. No és, però, una mala notícia. Deixem enrere molts projectes finalitzats amb èxit. Projectes que han marcat un abans i un després, deixant un munt de nous coneixements tan socials com tècnics a tots els seus afins, centenars de persones que han passat entre les seves portes.

Vam ocupar un espai físic en uns temps primeríssims al CSOA "La Akademia", immediatament seguit de "Les Naus", tots dos ja desallotjats. Després el nostre espai passà a ser el centre social okupat "Miles de Viviendas" al carrer Sardenya 43, més tard el centre social okupat "L'Ópera" de L'Hospitalet i finalment aquests últims anys a "La Quimera", al carrer Verdi 28, que pocs dies enrere ha tancat també les seves portes.

Deu anys de trajectòria han donat per molt. Naixent a l'any 2000 com a germen del primer Hackmeeting, que va deixar la llavor del primer hacklab a la península, Kernel Panic ha estat en vida i en mort la referència de desenes de nous hacklabs apareguts després de la seva creació.

Tanquem portes amb el cap ben alt, per ser el hacklab més antic de la península i per la mà de projectes que s'han dut a terme. I recordem també les seves ombres, tan les clares com les fosques, que han fet que el moviment de persones hagi estat continu, permetent la creació de nous projectes específics i amb noves idees.

Moltes gràcies a totes pel vostre suport i esperem veure'ns a la xarxa o físicament en altres projectes afins[0].

Es convoca un sopar en el seu record el divendres 13 de novembre al CSOA La Rimaia (carrer Casanova, 17). Estan convidades totes les persones que van formar part de Kernel Panic d'alguna manera o altra.

Kernel Panic, 1 de Novembre del 2000 - 1 de Novembre del 2009 (+)

[0] Aquesta llista la tancarem, podeu fer servir altres llistes de temàtiques similars:

Dóna el teu condol a KernelPanic:

altres condols en castellà


Jo el vaig conèixer a Les Naus, i després li vaig perdre la pista, fins que el vaig retrobar a La Quimera. En ell hi he estat d'oient (sangonera, lurker...) però també col·laborant de forma breu i esporàdica, i m'he sentit una petita part d'ell. Espero que la gent que n'ha format part (tant de manera activa com passiva) no perdi les energies ni les inquietuds i ens trobem en altres projectes similars. A.


hem crescut amb tu i ara ens deixes, snif :'(


Deu anys d'amistats, d'ensenyament, experimentació, aprenentatge, diversió i reflexió marquen. Mai t'oblidaré.


Chapeau al Kernel de persones que han ajudat a portar tot aquest Panic els últims 10 anys.

Aqui no acaba la història... ens trobarem més endavant.


kernel panic a les venes, pq sempre poguem reinstal.lar el codi! gracies a totes :)


Moltes gràcies kernel per introduïr-me al món del Hacktivisme, gràcies a ell he pogut apendre moltíssim i a tenir una ment crítica, al mateix temps que puc ja compartir els meus coneixements amb altres persones d'igual a igual. No t'oblidarem, estaràs sempre als nostres logs :)


Unes camisetes del final de la era?


Una llàstima per què bé valdria la pena que seguís per tot el temps que dura el projecte! Jo encara no m'ho crec...


Gràcies per haver existit. Vaig poder conèixer-vos puntualment en diferents moments i en tinc un bon record. Espero poder trobar-vos en més ocasions en un futur. Endavant i bona feina (que n'hi ha molta, per sort o desgràcia) - Toniher


Estic pensant i no sé com vaig conèixer Kernelpanic. Crec que el primer Hackmeeting em va passar per alt; vaig saber del Hackmeeting quan el primer de Madrid, no hi vaig anar però em vaig subscriure a la llista. Suposo que a través de la llista vaig saber de Kernel i amb en Jaume vam anar als primers jocs fraktals a Les Naus. El primer cop que anava a un CSOA i no sabia ni com entrar. Després no coneixia a ningú, vaig parlar amb algú que tampoc coneixia a ningú :-) i després amb en hubble i la mercè. Vaig instal·lar per primer cop Linux amb vosaltres, pujant una torre i el seu monitor cap a Can Masdéu amb un carro de la compra :-) Durant un temps llarg i intermitent vaig ser, suposo, una mena de simpatitzant-satèl·lit de kernel, participant a la llista, assistint a algunes trobades, participant als Jocs Fraktals a l'Òpera. Al pati de la Quimera vaig aprendre a instal·lar un entorn GLAMP amb l'Àl i us vaig explicar el projecte Germinador.

Crec que l'experiència de kernelpanic ha obert moltes portes i facilitat molts camins. El que kernel ha anat sembrant ja s'ha recollit i s'està tornant a sembrar. Només queda felicitar-vos per saber fer un tancament, cosa que sovint costa en els col·lectius i en qualsevol organització humana.

Apa, seguim. - dvdgmz.


Kernel: em vas canviar la vida. Em vas obrir portes a un món desconegut, no només tecnològicament sinó socialment. Molta tristesa per la teva mort, però també era trist veure que com anaves morint a poc a poc, sense les energies que mereixies. Et portaré sempre al cor, a la ment i al teclat.


Kernel va ser qui em va donar "la alternativa". Sempre he estat de looker mes que participatiu encara que sempre us he vist amb gran respecte i em sorpren la vostra personalitat com a col·lectiu. Jo tindria que haver estat sempre a la Quimera per logica, pero el mon es aixi d'estrany i em vaig enamorar del CSOA La Fibra (amor a primera vista) el que em va fer imposible compatibilitzar amb Kernel. Realment despres d'aquests anys tinc que treurem el barret amb les vostres decisions, ja que sou dels pocs que heu donat el dificil pas de fer autocritica i no crear el que es coneix com a "vella guardia" que ni fa ni deixa fer. Deixeu el llistó molt alt, esperem que la resta de projectes algun dia arribem a aquest nivell. Per mi ja sou EL hacklab, pel gran treball fet. Anims en aquests moments i seguim donant forma a un mon mes lliure.

deconya


Darrera modificació de la pàgina el 13 de novembre del 2009 a les 12h52
Canvis Recents - Cercar:
No tenim copyright, ni declaració de privacitat, ni la veuriás millor amb cap altre navegador.
Pàgina allotjada en un servidor autogestionat