kernelpanicbcnhacklabkernelpanicbcnhacklabkernelpanicbcnhacklabkernelpanicbcnhacklabkernelpanicbcnhacklabkernel
simiraslarealitatsuficienmentdeproppodrasveureelspixelssimiraslarealitatsuficienmentdeproppodrasveureelspixels
PolítiquesTecnològiquesAdministracióPública / SpamCorreuPostal

Proposta de model de carta per convidar a persones conegudes a deixar de fer servir el correu calent, tentacle poderós de l'exèrcit dels dolents....

Apreciada persona,

com saps tinc cert neguit per com ens relacionem amb els ordinadors i amb les 'Tecnologies de la Informació i Comunicació' -sovint anomenades TIC. Com saps participo en alguns moviments socials, i des d'aquesta militància política t'escric per traslladar-te una preocupació.

El cas és que a vegades m'envies correus electrònics, a mi i a molta gent suposo, i no sé si saps que cada vegada que fas 'enviar' envies també publicitat adherida al peu del cos del teu missatge. He imprès una mostra del que veig a la pantalla cada cop que veig un correu dels teus, i t'ho adjunto dins el sobre. En el teu cas, aquesta pràctica la fa Microsoft, empresa propietària del Hotmail, i em molesta.

Em molesta perquè Microsoft és una empresa dolenta, i és dolenta per moltes coses. És dolenta perquè no respecta aquesta llengua, és dolenta perquè patenta el coneixement, és dolenta perquè t'espia quan fas servir el windows o el correu electrònic, és dolenta perquè abusa de la seva posició en la indústria informàtica per arranjar acords amb administracions públiques posant el lucre i la cobdícia per sobre de l'interès general.

Aquesta carta és part d'una campanya que té per referència aquest espai web http://lliure.eu

Visita'l si trobes que necessites conèixer alternatives a aquest problema que ens afecta. Si amb això no en tens prou, te'n puc fer cinc cèntims més si m'envies un correu a usuari@domini.tal Ah! M'hauràs de convidar a una cervesa o a berenar...

T'he posat una mica de la publicitat que he trobat a la bústia, espero que no et molesti.

Una abraçada!

Darrera modificació de la pàgina el 09 de gener del 2008 a les 22h34
Canvis Recents - Cercar:
No tenim copyright, ni declaració de privacitat, ni la veuriás millor amb cap altre navegador.
Pàgina allotjada en un servidor autogestionat